gratis hippe vuurwerkbril na oogoperatie

De oogartsen van het Deventer Ziekenhuis geven dit jaar vuurwerkbrillen aan patiënten die de komende weken aan hun ogen worden geopereerd. Ook is de bril weer te koop.

De oogartsen in Deventer willen de aandacht vestigen op het feit dat de vuurwerkbril niet alleen voor jongeren is bestemd. Ook is de bril niet alleen veilig voor personen die vuurwerk afsteken, maar beschermt hij net zo goed personen die naar het vuurwerk kijken. Niet zelden zien de oogartsen immers letsels aan de ogen van rondvliegend vuurwerk.

Het gratis verstrekken van de vuurwerkbril aan patiënten die voor een oogoperatie naar Deventer komen, start op 7 december. Vanaf 14 december is de bril ook te koop bij de spoedpost van het ziekenhuis en op de polikliniek Oogheelkunde. De bril is verkrijgbaar in twee maten (volwassenen en jeugd) en leverbaar in drie hippe kleuren: roze, oranje en transparant. De prijs is 2,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.