gewoon carolien paranormale ervaringen

De derde show in het Hoftheater is gedaan. Wow, ik vind het echt leuk. Ik begin me er al thuis te voelen. Ik vind het heel fijn om het mogelijk te maken dat mensen over spiritualiteit praten en paranormale zaken gaan voelen. Het maakt het leven zo wonderlijk! Het thema van de avond ‘paranormaal is heel gewoon’, gaf ook ‘gewone’ Sallanders paranormale ervaringen… Een greep uit de reacties.

“Mijn meditatie-moment deelde ik liever niet met de zaal, maar ik wil het jou wel vertellen: Mijn gedachten gingen uit naar mijn ongeneeslijk zieke vader met de vraag: ‘Wat kan ik voor jou doen en betekenen?’ Op dat moment werd ik warm en leek het alsof mijn hoofd naar hem toegetrokken werd. Heel aparte gewaarwording.”

“Tijdens het meditatiemoment dat we contact mochten maken, kreeg ik koude rillingen. Ik dacht dat er een deur open stond of dat het tochtte. Ik vroeg mijn vriendin of zij het ook koud had. ‘Nee, joh, ik heb nergens last van’. Zou het dan toch mijn oma zijn geweest?”

“Ik werd helemaal warm van binnen en voelde dat mijn moeder bij me was. Ik voelde me heel licht.”

“Ik heb nu twee jaar lang na een val van mijn paard dagelijks last van mijn rug. Tijdens de show werd mijn onderrug heel erg warm, soms zo warm dat ik ging verzitten. Ik was niet bang. Ik liet het zijn gang maar gaan. Tijdens de laatste meditatie stabiliseerde de warmte zich. Ik heb vanaf zondag geen last meer gehad van mijn onderrug.”

“Ik wilde weten hoe ik mijn man het beste kan helpen op zijn werk. Ik werd heel rustig en het leek alsof mijn oren open gingen…”

Dank mensen voor het mailen van jullie ervaringen! Herken je iets van deze ervaringen bij jezelf? Hoe denk je dat deze mensen zich na de avond hebben gevoeld? Hoe vaak voel jij je zo? Voor meer informatie kijk je op staging2.carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.