Home / archiefcentraal / geslaagde kerstmarkt van swaenewoerd

geslaagde kerstmarkt van swaenewoerd

De jaarlijkse kerstmarkt van woonzorgcentrum Swaenewoerd (onderdeel van Zorggroep Raalte) is zondag weer succesvol verlopen. Naast de overheerlijke geur van verse oliebollen en warme glühwein was er ook een echte Kerstman aanwezig.

Er waren vele kraampjes met onder andere kerstkaarten, sieraden en kerststukjes. De kerstmarkt werd met name druk bezocht door cliënten en personeel, maar ook door vele andere belangstellenden. Al met al was het weer reuze gezellig en moet er helaas weer een jaar gewacht worden op een volgende editie.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.