gerben holtmaat fantastisch jubileumfeest

“2009 Was voor SDOL ongetwijfeld het roerigste jaar uit de 75-jarige clubgeschiedenis. Allereerst het fantastische jubileumfeest, het kampioenschap bij de handbal, helaas degradatie bij de voetbal, maar ook alweer de eerste periodetitel. De nieuwe sporthal, nieuwe parkeerplaatsen, een nieuw handbalveldje, een tweede ring met reclameborden en de uitgifte van een boekenreeks over de club.”

“Alles bij elkaar was het een fantastisch jaar en het is dan ook fantastisch om te zien dat de club na 75 jaar nog steeds zo bruist, maar voor 2010 hoop ik voor SDOL toch op een iets rustiger jaar om goed in te kunnen spelen op alle veranderingen van de afgelopen tijd. Maar deze rust wordt dan in 2010 hopelijk nog wel twee keer bruut verstoord, één keer door het kampioenschap van het eerste van de voetbal en vervolgens door de komst van een kunstgrasveld.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.