gerard adema deelname aan alpe dhuzes

“In 2009 hebben we voor de tweede keer het Zuthem Decibal georganiseerd, een kleinschalig popfestival met deze keer acht live bands. Duidelijk meer bezoekers getrokken dan vorig jaar en daarmee de basis gelegd voor een verdere uitbouw naar een regionaal popfestival wat een vaste plek op de festivalkalender verdient. Zakelijk gezien is er na een mislukt 2008 (gebroken heup in juni en het begin van de economische crisis) een vooruitgang waar te nemen in de zakelijke activiteiten binnen PackAid BV.”

“In 2010 wordt Zuthem Decibal gehouden op 13 November 2010, voorts staat er een Nederlandstalige avond geprogrammeerd voor 19 maart aanstaande. Café de Buurman zal zijn activiteiten op reguliere basis wat verminderen, daarentegen komen er wel meer speciale activiteiten zoals bijvoorbeeld een regionale popquiz voor terug.”

“Ook in 2010 zal ik persoonlijk deelnemen aan de Alpe d’HuZes, een sportieve inspanning om zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen per fiets. In 2009 was mijn onderneming PackAid Bv betrokken als sponsor van een team bestaande uit vier personen uit Salland. In 2010 neem ik niet alleen deel aan dit evenement maar zal PackAid opnieuw kledingsponsor zijn, dit keer niet voor vier personen maar voor vier teams van acht personen uit Salland. Naast dit alles heb ik het voornemen en het absolute doel de activiteiten binnen PackAid BV verder uit te bouwen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.