genomineerden voor sportgala raalte bekend

De genomineerden voor de verkiezing tot Sportkampioen 2009 van de gemeente Raalte zijn bekend. Uit een groot aantal aanmeldingen heeft een vakjury uiteindelijk een selectie van Raalter sporters, vrijwilligers en teams gemaakt, waaruit op vrijdag 15 januari de Sportkampioenen 2009 gekozen zullen worden. De gemeente Raalte houdt op die dag haar jaarlijkse sportgala in het Hoftheater.

Voor de sportprijs individueel zijn Michel Tielbeke (SAVAS), Sharina van Dort (GIBO Groep Kwiek), Nancy Gerritsen (Bizztravel Dalfsen), Edwin Ophof (CRT Raalte) en Jan Smeekens (Control Schaatsploeg) genomineerd. Voor de aanmoedigingsprijs jeugd zijn Lynn van Zijl (AV Salland), Athina Chimezie (Hevo Heino) en Joy Goedkoop (TSH Heerenveen) genomineerd.

Voor de verkiezing tot Sportkampioen 2009 zijn in de categorie sportprijs team de voetballers van Heeten 1, alsmede die van Rohda Raalte 2 genomineerd. Ook het team van de ploegentijdrit van CRT Raalte is in de race. Piet Otsen, ook van CRT Raalte, is genomineerd voor de vrijwilligersprijs. Ook Tonny Holleboom (SV Broekland), Jan Jansman (SDOL) en Monique Swartjes (Carmel Handbalschool Salland) maken kans op die uitverkiezing.

Iedereen kan tot en met 9 januari 2010 via staging2.raalte.nl/sport/ op de kandidaten stemmen in de categorieën sportprijs individueel en sportprijs team. De vakjury, bestaande uit Henny Nijboer, Michel Marsman, Gert Timmer, Wout Wagenmans en Herman Holtmaat, kiest zelf de winnaar van de vrijwilligersprijs en de aanmoedigingsprijs jeugd. Tijdens het Sportgala wordt de uitslag van de sportverkiezing bekendgemaakt.

De gemeente Raalte huldigt dan ook alle sportkampioenen van 2009. Sportverenigingen kunnen een sporter of sportteam tot 1 januari 2010 aanmelden voor de huldiging tijdens het Sportgala.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.