geert kruitbos wachten op het kunstgras

“Als voorzitter van SC Overwetering heb ik aan 2009 een goed gevoel overgehouden. Aan het begin stond er de uitdaging om dit jaar de kantine en keuken te verplaatsen en te vernieuwen. Dit is in september dan ook een feit geworden waar wij veel plezier aan ondervinden. Verder hebben wij ons 80-jarig jubileum gevierd op een grootse wijze in de maand mei. En dan hebben wij in september de opening van de vergrote sporthal in Olst meegemaakt, waarin wij een trekkende functie hebben uitgeoefend.”

“Ook was dit het jaar van de toekenning van uitbreiding met een kunstgrasveld. Het samen optrekken van de afdeling handbal en voetbal brengt steeds meer saamhorigheid. Voorheen acteerde ieder veel op zichzelf, maar nu zie je bij de afgelopen feestavond een evenredig aantal dames en heren. Dit stemt mij als voorzitter tot tevredenheid.”

“Voor 2010 hebben wij dus de realisatie van een kunstgrasveld op de agenda staan. Verder willen wij het fair play gebeuren verder uitdragen in deze regio. En natuurlijk zijn de resultaten belangrijk, waarbij ik een groot compliment uit wil delen aan de TTO’s die zich geweldig inzetten om Overwetering goed op de kaart te zetten. Namens de sportvrienden van Overwetering wens ik een ieder een goed 2010 toe.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.