geen halve marathon bij veldloop heino

Op zaterdag 9 januari 2010 vindt de jaarlijkse Rabobank-VV Heino Veldloop plaats. De start en finish is wederom op het sportpark De Kampen aan de Stationsweg in Heino. De 5 en 10 kilometer maken deel uit van het Sallands Cross Circuit. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er geen halve marathon meer in Heino. Daarvoor in de plaats wordt er voor de kinderen tot en met 6 jaar de 1 kilometer gehouden.

Inschrijving kan tot en met 1 januari op de website staging2.vvheino.nl en op 9 januari vanaf 12.00 uur in de kantine van VV Heino. De 1 kilometer gaat om 14.30 uur van start, de 2,5 kilometer om 14.00 uur, de 5 kilometer om 13.00 uur en de 10 kilometer om 14.25 uur. De deelnamekosten bedragen respectievelijk 1 – 1,50 – 3 en 4 euro. De prijsuitreiking heeft plaats om ongeveer 15.30 uur. Iedere deelnemer kan gebruik maken van de kleed- en douchegelegenheden op het sportpark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.