Home / archiefcentraal / geen halve marathon bij veldloop heino

geen halve marathon bij veldloop heino

Op zaterdag 9 januari 2010 vindt de jaarlijkse Rabobank-VV Heino Veldloop plaats. De start en finish is wederom op het sportpark De Kampen aan de Stationsweg in Heino. De 5 en 10 kilometer maken deel uit van het Sallands Cross Circuit. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er geen halve marathon meer in Heino. Daarvoor in de plaats wordt er voor de kinderen tot en met 6 jaar de 1 kilometer gehouden.

Inschrijving kan tot en met 1 januari op de website www.vvheino.nl en op 9 januari vanaf 12.00 uur in de kantine van VV Heino. De 1 kilometer gaat om 14.30 uur van start, de 2,5 kilometer om 14.00 uur, de 5 kilometer om 13.00 uur en de 10 kilometer om 14.25 uur. De deelnamekosten bedragen respectievelijk 1 – 1,50 – 3 en 4 euro. De prijsuitreiking heeft plaats om ongeveer 15.30 uur. Iedere deelnemer kan gebruik maken van de kleed- en douchegelegenheden op het sportpark.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.