Home / archiefcentraal / ezel spreekt zich uit ik ben geen pakezel

ezel spreekt zich uit ik ben geen pakezel

Fotograaf Alex Schokker stuurde bijgaande foto op naar de redactie van Salland Centraal. “Het echtpaar op de foto dacht echt dat deze ezel zich op zijn rug liet volpakken met onder andere twee manden, maar dat had het stel goed mis. Het dier gooide de manden van zijn rug en ze konden alles van de straat pakken. Ik ben geen pakezel, zal het beest gedacht hebben.”

Het tafereel gebeurde tijdens de kerstsfeer koopzondag in Olst. Tijdens deze kerstkoopzondag in Olst was er van alles te doen. Capellenscholengemeenschap en theatergroep ‘De Jonge Helden’ uit Zwolle traden op in Olst. Er werden drie voorstellingen gegeven over Peter Pan en natuurlijk Kapitein Haak. Het theaterstuk was goed en perfect ingezet en werd uitgevoerd door vijftig kinderen. Ook was er een paardentram – getrokken door twee Belgische paarden – en trad toneelvereniging Heyermans op als Kerstman en Kerstvrouw.

Naast de theatervoorstellingen was er ook muziek. Dameskoor Septimbre stond bij tuincentrum Hollegien en het plaatselijke muziekorkest Holstoblazers gaf een goede stemming om Kerst te vieren.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.