Home / archiefcentraal / enthousiast publiek bij kerstconcert heeten

enthousiast publiek bij kerstconcert heeten

De Zang en Oratoriumvereniging Raalte kan terugzien op een geslaagd kerstconcert. Het publiek in de goed gevulde kerk in Heeten reageerde zondagmiddag zeer enthousiast op de uitvoering.

Nadat de midwinterhoornblazers hun roep hadden laten klinken, zowel buiten als binnen de kerk, begon het koor vol overgave aan het concert. Naast een aantal bekende kerstliederen vertolkte baritonsolist Dave van Dijk, begeleid op de piano door Marijn Siero, ‘O Holy Night’ en ‘Gesu Bambino’. De sopranen Nettie Kroes en Ria Veltien brachten in een prachtig duet ‘Sound the Trumpet’. Het strijkers-ensemble verzorgde enkele mooie intermezzi.

Na het ‘Gloria’ van Vivaldi werd door het koor, ondersteund door de baritonsolisten Hans van der Werf en Dave van Dijk, op grootse wijze het ‘Ere zij God’ gezongen. Absoluut hoogtepunt van dit concert was het ‘Fantasia on Christmas Carols’. Dit prachtige werk van R.V. Williams werd door koor, orkest en de baritonsolist Hans van der Werf op indrukwekkende wijze uitgevoerd.

Een staand ovationeel applaus was de terechte beloning voor alle uitvoerenden. Tot slot lieten de enthousiaste bezoekers zich de aangeboden glühwein en warme chocolademelk goed smaken.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.