Home / archiefcentraal / elles bootsveld wint 1111 euro bij schlecker

elles bootsveld wint 1111 euro bij schlecker

Elles Bootsveld heeft woensdag een cheque van maar liefst 1.111 euro in ontvangst genomen bij de Schlecker in Heino. De Heinose had het goede antwoord gegeven op een prijsvraag van Schlecker en Schwarzkopf.

Schlecker en Schwarzkopf vroegen klanten om antwoord te geven op de vraag hoeveel jaar deze firma’s gezamenlijk bestaan dit jaar. De respons was met een kleine 15.000 inzendingen enorm. En de prijs viel dus uiteindelijk in Heino. Elles Bootsveld gaf het goede antwoord, namelijk 131 jaar. Schlecker bestaat 20 jaar en Schwarzkopf 111 jaar.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.