eindejaarsprogramma cafe de gouverneur

Café de Gouverneur in Raalte biedt de komende dagen weer een uitgebreid Kerst- en Nieuwjaarsprogramma aan. Tweede Kerstdag is het café vanaf 21.00 uur geopend voor de X-Mas Party. DJ Bas staat achter de draaitafels. Op woensdag 30 december wordt weer het Madhouse dartstoernooi gehouden in Raalter café. Deelname is alleen mogelijk voor inwoners van de gemeente Raalte. Opgave (0572-351734) kan die dag tot 18.30 uur. Het toernooi begint om 19.00 uur.

Donderdag 31 december is het weer Eurodag in het café. Een glas bier of fris kost slechts 1 euro. 1 Januari wordt er een Nieuwjaarsparty gegeven in de Gouverneur. Het café is die dag geopend vanaf 17.00 uur. Vanaf 21.00 uur staat er een DJ achter de draaitafels. Overigens zijn de deuren Café Murphy’s in Raalte (net zoals De Gouverneur eigendom van de familie Zwakenberg) op Eerste Kerstdag geopend vanaf 21.00 uur. Als je naar binnen wil, moet je van tevoren even een kaartje aanschaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.