Home / archiefcentraal / eerste bewust anders ont moeten geslaagd

eerste bewust anders ont moeten geslaagd

Bewust Anders Ont-moeten. De twintig bezoekers van deze netwerkbijeenkomst in De Horsthoeve in Broekland kunnen er sinds deze week over meepraten. Woensdag ging de eerste van een reeks BAO-avonden van start. De initiatiefnemers willen meer van deze bijeenkomsten organiseren, waarbij het culinaire genot één van de belangrijkste ingrediënten is.

Het concept van Bewust Anders Ont-moeten is een bedenksel van Patricia Vreugdenhil (zorgboerderij De Horsthoeve/De Gulle Mand), sommelier Edwin Raben (Edwines) en freelance chefkok Jan-Dirk Bonsink (Taste for Cooking). “Het is leuk als mensen samen met elkaar iets en zo elkaar beter leren kennen. Misschien kunnen ze iets voor elkaar betekenen. Wij brengen de mensen bij elkaar en leggen daarbij een groot accent op culinair genieten”, ligt Patricia toe.

De deelnemers kregen eerst van Dirk-Jan en Edwin in kleine workshops een aantal kook- en wijntips. Vervolgens konden ze aan de hand van wijnen in combinatie met spijsgerechten de theorie in praktijk brengen. Door de bijzondere ongedwongen sfeer waarin het allemaal plaatsvond, kwam het thema van ont-moeten goed uit de verf.

Het culinaire drietal wil het concept van ‘Bewust Anders Ont-moeten’ graag uitbouwen. “De eerste avond is afgaande op de reacties van de bezoekers geslaagd. We hebben nog een paar verbeterpuntjes, maar we zijn ervan overtuigd dat we dit concept verder kunnen uitbouwen. Het is dankbaar werk om mensen met elkaar in contact te brengen, waaruit weer nieuwe initiatieven kunnen ontstaan”, aldus Jan-Dirk.

Het idee is om vier keer per jaar zo’n avond te houden, met elke keer een ander gezelschap en een andere (culinaire) invulling. Voor meer informatie bel zorgboerderij De Horsthoeve/De Gulle Mand op 06-22959352.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.