Home / archiefcentraal / drie luxe appartementen in hartje raalte

drie luxe appartementen in hartje raalte

De appartementen gaan vanaf 138.000 euro (k.k.) van de hand. Daar kun je zelf de indeling grotendeels bepalen en is er eigen keuze in tegelwerk en sanitair. Bovendien is er voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen.

Het eerste appartement, boven de Music Store, is 54 vierkante meter groot en heeft een balkon boven de Music Store. Het tweede appartement is 50 vierkante meter groot met een balkon boven De Fotograaf. Het derde appartement is de grootste (55 vierkante meter) en heeft een dakterras boven de Music Store en De Fotograaf.

Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Alferink is te vinden aan Winterkoninkje 14 in Raalte, telefoon: 0572-365913, mobiel: 06-48423039, e-mail: info@tekenbureau-alferink.nl en internet: www.tekenbureau-alferink.nl en/of www.woongroepsalland.nl.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.