drie luxe appartementen in hartje raalte

De appartementen gaan vanaf 138.000 euro (k.k.) van de hand. Daar kun je zelf de indeling grotendeels bepalen en is er eigen keuze in tegelwerk en sanitair. Bovendien is er voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen.

Het eerste appartement, boven de Music Store, is 54 vierkante meter groot en heeft een balkon boven de Music Store. Het tweede appartement is 50 vierkante meter groot met een balkon boven De Fotograaf. Het derde appartement is de grootste (55 vierkante meter) en heeft een dakterras boven de Music Store en De Fotograaf.

Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Alferink is te vinden aan Winterkoninkje 14 in Raalte, telefoon: 0572-365913, mobiel: 06-48423039, e-mail: info@tekenbureau-alferink.nl en internet: staging2.tekenbureau-alferink.nl en/of staging2.woongroepsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.