drie keer goud voor raalter internetwinkel

De internetsite Hardware.info heeft de webwinkel staging2.salland.eu van Salland Automatisering net als in 2006 en 2008 uitgeroepen tot de beste online hardware shop van Nederland. In 2005 en 2007 werd de webwinkel van het Raalter internetbedrijf tweede bij deze verkiezing. In vijf jaar tijd een score van drie keer goud en twee keer zilver, niet bepaald slecht… “Hardware.info heeft de laatste jaren enorm aan bekendheid gewonnen”, stellen Ben Oosterveen en Alexander Kreule namens Salland Automatisering. “Dus de prijs heeft ook alleen maar meer gewicht gekregen!”

Hardware.info (naast de site ook een blad) heeft sinds 2005 op haar site een verkiezing voor de beste producten, fabrikanten en webshops. Bezoekers en leden doen zelf de nominaties en beslissen er ook over wie met de awards naar huis gaan. Als redenen voor de nieuwe titel voor Salland Automatisering worden onder andere de uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden, het brede assortiment en de keuzemogelijkheden om zelf systemen samen te stellen aangegeven. Salland Automatisering verkoopt hardware en software, maar ook witgoed, LCD-schermen, professionele apparatuur voor radiozenders en DJ’s en games aan particulieren en bedrijfsleven. “Eigenlijk alles waar elektriciteit bij komt kijken”, leggen Ben en Alexander uit.

Salland Automatisering biedt maar liefst 200.000 verschillende artikelen, waarvan er tienduizend (in de praktijk de meest gevraagde) op voorraad liggen. “En het worden er nog veel meer”, laat Alexander weten. Ben: “Daarnaast zijn we ook heel actief met de assemblage van computers. Volgens Microsoft zitten we in de top drie van grootste systeembouwers van Nederland. Steeds minder computerbedrijven assembleren computers, maar de markt bij ons is groeiende. Dat komt omdat we ontzettend veel keuzemogelijkheden bieden. Al met al kunnen we meer dan 30.000 verschillende computers afleveren. Bovendien geldt er bij ons een garantie van drie jaar, terwijl dat doorgaans één jaar is. Dat durven we aan omdat we hier beschikken over deskundig personeel. Het zijn slimme jongens en bovendien investeren we veel tijd in het testen van onze producten.”

Wat Ben maar wil zeggen, is dat ze bij Salland Automatisering niet over één nacht ijs gaan en dat geldt dus ook voor de structuur achter de webwinkel. “Onze website heeft ontzettend veel zoekfuncties. Met een paar klikjes zit je op het artikel van je keuze, hoe specifiek je wensen ook zijn. We hanteren daarvoor een catalogusstructuur. De filtermogelijkheden zijn legio. Je komt bij ons ook geen reclame van derden tegen, dat maakt het online winkelen alleen maar overzichtelijker. Normaal gesproken krijgen webwinkels de beschrijvingen van de artikelen kant en klaar aangeleverd, maar wij maken de productinformatie veel uitgebreider. Dat alles heeft er ook voor gezorgd dat het onderhoud van de webwinkel heel arbeidsintensief is. Maar liefst drie programmeurs zijn er continu mee bezig! Maar daardoor zijn we hier wel toonaangevend bezig. En dat weet de concurrentie ook. Want we hebben uit betrouwbare bronnen vernomen dat hele grote online shops onze winkel als studiemateriaal gebruiken!” Meer informatie op staging2.sallandautomatisering.nl en staging2.salland.eu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.