Home / archiefcentraal / directeur mies 40 jaar op de holsthoek

directeur mies 40 jaar op de holsthoek

Haar wens was om er geen groot feest van te maken en zodoende werd dit heuglijke feit dan ook klein, maar toch heel feestelijk gevierd. Ze werd ’s morgens bij haar huis in Deventer verrast en opgehaald door onder andere de jongste en de oudste leerling van de school. Niet wetende wat haar allemaal te wachten stond, werd ze naar Den Nul gereden.

En zo stapte ze ‘s morgens om 11.00 uur samen met haar man in een kano, aangezien varen haar grote hobby is. Het instappen alleen al zorgde voor de nodige hilariteit! In de kano, weliswaar bovenop een kar, werd ze uiteindelijk voortgetrokken over Den Nul. In een stoet (met alle leerlingen) ging ze richting het schoolplein. Daar werd het gezelschap opgewacht door ouders en belangstellenden en vervolgens werd er in het buurthuis genoten van een heerlijke lunch.

’s Middags werden er in de school door de leerlingen allerlei spelletjes uit grootmoeders tijd gedaan. Later die middag stond er vanaf 15.00 uur nog een kleine receptie op het programma. Ouders, collega’s en familie kregen hier de gelegenheid om Mies te feliciteren onder het genot van een kopje koffie met gebak. Mies was het stralende middelpunt en genoot zichtbaar van haar feestje. De dag werd afgesloten met een etentje, samen met haar man, kinderen en collega’s.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.