Home / archiefcentraal / computers overhandigd aan vidusskola

computers overhandigd aan vidusskola

Gerrit van de Worp, vestigingsmanager van De Jong & Laan in Raalte, heeft maandagmorgen op het Carmel College Salland symbolisch enkele computers overhandigd aan een vertegenwoordigster uit Letland. De Jong & Laan is op dit moment bezig met een vervangingsronde van haar computers en kan een school in Letland daarom ondersteunen door middel van een schenking van een groot aantal computers.

Het Carmel College Salland is de schakel tussen beide partijen. Een groep van zestien leerlingen van het Vmbo is in juni een week naar de Vidusskola in Sabile Letland geweest en heeft daar diepe indrukken opgedaan. Opgevallen is onder andere dat de school een zeer laag ICT-niveau heeft in de hardware. Het CCS heeft daarom besloten een aantal vaste computersystemen aan de Vidusskola te schenken. De Jong & Laan ondersteunt dat idee.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.