computers overhandigd aan vidusskola

Gerrit van de Worp, vestigingsmanager van De Jong & Laan in Raalte, heeft maandagmorgen op het Carmel College Salland symbolisch enkele computers overhandigd aan een vertegenwoordigster uit Letland. De Jong & Laan is op dit moment bezig met een vervangingsronde van haar computers en kan een school in Letland daarom ondersteunen door middel van een schenking van een groot aantal computers.

Het Carmel College Salland is de schakel tussen beide partijen. Een groep van zestien leerlingen van het Vmbo is in juni een week naar de Vidusskola in Sabile Letland geweest en heeft daar diepe indrukken opgedaan. Opgevallen is onder andere dat de school een zeer laag ICT-niveau heeft in de hardware. Het CCS heeft daarom besloten een aantal vaste computersystemen aan de Vidusskola te schenken. De Jong & Laan ondersteunt dat idee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.