christian ter braack er liggen goede kansen

“2009 heeft ons duidelijk gemaakt hoe Raalte bestuurlijk in elkaar zit. Een gemeenteraad die alleen luistert naar zijn inwoners en daarna alsnog zijn eigen gang gaat, haaks op eerder vastgesteld beleid. Wij hopen van harte dat het rijk de combinatie N35 en N348 alsnog oppakt en verder kijkt als het ‘rauswerk’ dat de provincie ons geleverd heeft en de gehele marsroute terugfluit voor het te laat is.”

“Het mag duidelijk zijn dan Raalte voor de provincie Overijssel slechts een passage is maar u en wij hetzelfde willen: Een leefbaar Raalte voor iedereen. Er liggen geweldige kansen om Raalte op een goeie manier te ontsluiten, laten we die met zijn allen oppakken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.