carolien jonkman geeft extra voorstelling

Paranormaal therapeute Carolien Jonkman staat op zondag 13 december opnieuw in het Hoftheater met een spirituele show. Deze voorstelling krijgt een andere invulling dan de uitverkochte voorstellingen op 2 en 4 oktober. Contact met dierbare overledenen staat centraal.

In de shows zal Carolien informatie geven, puzzelstukjes die wellicht pas later op hun plaats vallen. Carolien zal ook de mensen in de zaal begeleiden om zelf contact te hebben met hun dierbaren. Maaike Heethaar staat haar opnieuw terzijde. Mogelijk trekken de twee dames uit Raalte in 2010 met hun show het land in. Kaarten voor de show op 13 december worden verkocht bij Annie Schulten of via staging2.carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.