carla hoge toch blijft veel werk onzichtbaar

“Met de verkiezingen voor de deur wil ik niet alleen terugblikken naar het afgelopen jaar maar ook naar de afgelopen periode. Dat waren niet de meest gemakkelijke jaren met onder andere de burgemeestersaffaire en het gedoe rond geheimhouding. Er is zelfs een heus boek over geschreven (van Boudewijn Warbroek)!”

“Met uitzondering van de rioleringskwestie hebben we dat gelukkig allemaal achter ons gelaten. Veel hebben we kunnen doen voor onze inwoners, teveel om op te noemen. De zichtbare zaken zijn in te zien in ons digitale archief. Maar veel van ons werk blijft onzichtbaar. Zaken die we voor onze inwoners hebben aangekaart dan wel opgelost, vanuit de ombudsfunctie die we als Gemeentebelangen graag vervullen.”

“2010 zal in het teken staan van de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Voor de derde keer zal ik de lijst aanvoeren van Gemeentebelangen. Het voelt goed als de leden van je partij je dat vertrouwen keer op keer geven. Ondanks forse bezuinigingen houd ik de moed er goed in. Ik denk dat we met veel creativiteit toch nog een heleboel zaken voor onze inwoners en het maatschappelijk leven kunnen doen! Ik wens u allen fijne Kerst en een voorspoedig 2010!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.