Home / archiefcentraal / bert van losser als dj bij apres 09 ski party

bert van losser als dj bij apres 09 ski party

Bert van Losser is aangetrokken als DJ voor de Après 2009 Ski Party, het Raalter nieuwjaarsfeest in Racketcentrum Ramele. “Met Bert van Losser als DJ en Slamm als band denken wij een geweldige line-up neergezet te hebben voor een knallend feest”, aldus Monique Scholten van All Inn Entertainment uit Heino. Bert van Losser is in de regio bekend als presentator van RTV Oost en zijn DJ optredens in vele regionale discotheken.

Net zoals afgelopen jaar heeft de organisatie ook dit jaar besloten zoveel mogelijk samen te werken met regionale ondernemers. Zo zijn inmiddels Hersch licht en geluid, Dutch Grill Store, Korbeld dranken, The Powershop en All Inn Entertainment uit Heino betrokken bij het evenement. Inmiddels is de kaartverkoop gestart. Kaarten zijn te verkrijgen bij Racketcentrum Ramele, bij de C1000 Raalte Noord en de C1000 in het centrum.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.