autobedrijf valster hagen biedt alle merken

Autobedrijf Valster Hagen is onder liefhebbers landelijk bekend als goed adres voor nieuwe en tweedehands Saabs. Maar het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s bij Valster Hagen bestaat uit alle merken. Eigenaar Alfons Hagen heeft autobedrijf Valster in januari 2008 overgenomen. Gezien de goede reputatie van zijn voorganger heeft hij de naam Valster ook een plek gegeven in de naam van zijn eigen bedrijf. “Ik ben heel tevreden over de eerste twee jaar”, zegt hij. “Ik ben eigenlijk niet in een economisch goede tijd begonnen, maar ik heb mijn doelen verwezenlijkt. Toen ik de zaak overnam werkte er hier één monteur. Nu drie!”

Verdere groei is voor Alfons dan ook geen speerpunt. “Dan raak je gemakkelijk het overzicht kwijt. Zoals het nu is, is het goed.” Voordat hij de stap nam om voor zichzelf te beginnen, heeft hij jarenlang ervaring opgedaan als bedrijfsleider bij een ander autobedrijf. “Ik heb altijd de ambitie gehad om in mijn eigen dorp een autobedrijf te hebben”, vertelt hij. “Toen Valster aangaf ermee te willen stoppen, heb ik mijn kans gegrepen. En met succes. Het heeft alles met gunnen te maken. Ik ben de inwoners van Heeten en omstreken dan ook enorm dankbaar. Ze weten me heel goed te vinden.”

Valster Hagen is een allround autobedrijf. Je kunt er terecht voor nieuwe auto’s en occasions van alle merken. Daarnaast voorziet het bedrijf in schadeherstel (een eigen spuitcabine), verricht het APK-keuringen en allerhande reparatiewerkzaamheden. “Goed contact met de klant staat centraal in mijn visie”, stelt Alfons. “Als een klant hier komt zoeken naar een auto nemen we samen het wensenpakket door. Desnoods ga ik ook rondneuzen bij andere garages om te kijken of er daar nog wat leuks in de aanbieding is. Ik vind goede contacten en samenwerking met collega-bedrijven heel belangrijk. Ik heb in deze regio een groot netwerk. Mijn motto is ook ‘wat in de buurt staat, hoef je niet ver te zoeken’.”

Maar het grappige is dat zijn klanten dat wel doen. Want als het om Saabs gaat weten mensen uit heel Nederland het bedrijf te vinden. “Toen ik hier begon, kwam er een klant helemaal uit Den Helder. Die heeft hier een Saab gekocht. Dan denk je: ‘Die zie ik nooit meer terug’. Maar in de vakantietijd komt hij hier telkens weer naar toe. Om een dagje rond te fietsen in Salland zodat ik zijn auto een onderhoudsbeurt kan geven. Maar niet iedereen weet van mijn Saabcollectie. Een tijdje geleden kwam er een man uit Raalte hiernaartoe. Die had in Zwolle gehoord dat hij hier prima terecht kon voor een Saab. Dus wat dat betreft, moet je ook bescheiden blijven.”

Autobedrijf Valster Hagen is te vinden aan de Telgenweg 2 in Heeten, tel: 0572-381130. Meer info op staging2.autobedrijfvalster.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.