annonannos het was een groot hoogtepunt

“Voor ons was het jaar 2009 één groot hoogtepunt. Begin van het jaar kwam de single ‘Shalala laat de boel uit’ en deze schopte het tot in de Mega Top 100. De single werd daarnaast geplaatst op diverse verzamelalbums. Leuk als je dan door de Kalverstraat in Amsterdam loopt en je kijkt bij die grote Free Record Shop naar binnen en je ziet je single liggen, ‘hé dat zijn wij…’”

“Daarnaast hadden we het de carnaval maar liefst twaalf optredens in vier dagen. Op de zondag van de carnaval hadden we vijf optredens en een 9,5 meter lange limousine die ons die dag van optreden naar optreden reed. In de zomer hebben we naast de ‘gebruikelijke’ tentfeesten nog op een aantal festivals opgetreden waaronder het Mega Piratenfestijn! En omdat we besloten hadden om te stoppen met toeren, hebben we samen met onze kameraden op 31 oktober het Allerlaatste Tentfeest georganiseerd. Wat een ongelofelijk succes was dat: 1.200 feestende bezoekers op een perfect verlopen feest! Daar zijn we waanzinnig trots op!”

“We kunnen terugkijken op een geweldig jaar met een geweldige afsluiting. In 2010 blijven de Annonanno-pakken in de kast hangen, op de carnaval na dan, dat stond al een jaar vast. Dan gaan we er nog een mooi weekend van maken waar ook onze kameraden met de optredens mee gaan. Daar kijken we weer naar uit! En verder zien we het wel. We willen iedereen het alle beste wensen voor het nieuwe jaar. Maak er wat van, want tijd is kostbaar!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.