alice spijker en sander boertjes pluk de dag

“2009 gaat voor gaat voor ons de boeken in als een heel bijzonder jaar. Op 14 februari vertrokken wij om mee te doen aan de barrelrally ‘Amsterdam-Dakar’. In een 24 jaar oude bus op weg naar Afrika, met als doel: Aankomen op onze eindbestemming en geld binnen halen voor een lokaal goed doel. Een prachtige, vermoeiende maar vooral ook inspirerende reis.”

“Op 14 maart landden wij lijfelijk weer in Amsterdam, hoewel het minstens een week duurde voordat we er geestelijk ook weer waren. Vlak na thuiskomst hoor je veel: ‘Sjonge jonge, zeker een hele ervaring he?’ Tja. Op dat moment weet je nog helemaal niet wat dan die ‘ervaring’ dan wel niet is. De reis verliep heel soepel en eigenlijk heel makkelijk. Zo makkelijk dat wij vlak na aankomst ons nog niet realiseerden dat we onderweg echt heel veel hebben gezien en geleerd.”

“Twee maanden later werd Alice ontslagen: Een reorganisatie vanwege de recessie. Behalve dat het een heel vervelende situatie is, is ook dit een heel leerzame ervaring! En dan te bedenken dat we hebben overwogen onze reis tot in het najaar van 2009 uit te stellen. Wat goed dat we onze kans genomen hebben en dat we niets hebben uitgesteld tot morgen. Morgen kan de wereld er wel weer heel anders uitzien. Pluk de dag!”

“In 2010 kan het wat ons betreft weer alle kanten op: Maakt Alice een volgende stap in haar carrière, of treffen we een nieuw avontuur op ons pad? Alles opties staan open in 2010, wat het ook wordt, we gaan er vooral van genieten!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.