afscheid guus van ondernemers en vrienden

We konden het woensdagmiddag niet verklappen, maar Guus van Wifferen heeft op dit moment een gezellig feest in en voor zijn zaak in het centrum van Heino. Zijn kinderen hebben een afscheidsreceptie georganiseerd voor de markante middenstander die net niet veertig jaar een speelgoedzaak in Heino runde.

Om zes uur vanmiddag sloten de deuren van ‘Guus van Wifferen Speelgoed’ definitief. Daarna kwam de middenstand van Heino een kop snert eten om officieel afscheid te nemen. En vervolgens kwamen vrienden en familie langs voor een feestelijke slotavond. Ze hebben de vuurkorven er bij aangestoken om zich te warmen. Het intieme feestje duurt tot precies 00.00 uur vannacht. Daarmee is op volwaardige manier afscheid genomen van de speelgoedzaak en zijn eigenaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.