Home / archiefcentraal / actie om niet bezoekers in theater te krijgen

actie om niet bezoekers in theater te krijgen

Het Hoftheater in Raalte doet vanuit Salland mee aan een gemeenschappelijke actie van de theaters in Overijssel, Gelderland en Flevoland om in 2010 (nog) niet-theaterbezoekers over te halen toch naar het theater te komen.

In een gezamenlijke aanpak rekenen de bijna dertig theaters af met enkele belangrijke drempels voor niet-bezoekers. Het eigen, gevarieerde aanbod en de ervaringen van frequente schouwburggangers worden ingezet om cultureel geïnteresseerde niet-bezoekers te verleiden. Niet eerder kende de podiumkunstensector een samenwerking op deze schaal. De precieze plannen worden 15 januari bekend gemaakt in Theater en Congrescentrum de Hanzehof in Zutphen. Cabaretgroep Ernesto & Marcellino vervult hierbij een bijzondere rol.

Deelnemende theaters zijn die van Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Culemborg, Deventer, Doetinchem, Dronten, Ede, Emmeloord, Enschede, Goor, Hardenberg, Harderwijk, Hengelo, Kampen, Lelystad, Lochem, Nijmegen, Nijverdal, Raalte, Tiel, Veenendaal, Wageningen, Winterswijk, Zaltbommel, Zutphen en Zwolle.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.