31ste editie jsc prestatieloop broekland

Broekland staat op zondag 10 januari voor de 31ste keer in het teken van de JSC Prestatieloop. Tenminste, als de weergoden het toelaten. Vorig jaar werd de 31ste editie immers op het laatste moment afgelast vanwege een bevroren parcours.

De JSC Prestatieloop maakt ook dit jaar weer deel uit van het Sallands Cross Circuit. Het parcours is grotendeels uitgezet in de bossen van natuurgebied Het Neppelenbroek. Alleen de kortste afstand wordt in zijn geheel op het sportpark van Broekland gelopen. Verder werkt de organisatie dit jaar voor het eerst met voorinschrijving. Via staging2.inschrijven.nl kun je je tot zaterdag 9 januari 24.00 uur aanmelden. Het is echter ook nog gewoon mogelijk om je op zondag 10 januari na 10.00 uur in te schrijven bij ‘t Horsthuis.

De start van de 1.200 meter en de 3.400 meter is om 10.45 uur, de 5.400 meter start om 11.20 uur en de 10 kilometer om 11.30 uur. Voor iedere deelnemer staat er na afloop van zijn of haar loop een beker warme chocolademelk klaar. Bovendien is er een herinneringsmedaille. Zij die geen belangstelling hebben voor een medaille kunnen voor een gereduceerde prijs deelnemen. De jeugd tot en met 15 jaar betaalt met herinnering 2 euro en zonder herinnering 1 euro. Lopers vanaf 16 jaar betalen met herinnering 3,50 euro en zonder herinnering 2 euro.

In ’t Horsthuis staat de deelnemers voldoende kleed- en douchegelegenheid ter beschikking. Deelname aan de JSC Prestatieloop is op eigen risico. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Hutten (0570-531559) of kijk op staging2.sallandscrosscircuit.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.