100 haarle zeker voor herhaling vatbaar

“Dankzij het initiatief van de activiteitencommissie van de HOV kijkt men in Haarle nog steeds zeer positief terug op deze bijzondere dag op 17 mei in Haarle. Na een zeer aarzelende start van zowel bedrijven als instellingen kon toch nog vlak voor de kerst van 2008 het licht op groen gezet worden. 100 % Haarle zou een feit worden en dat is het met recht geworden.”

“We kijken zeer positief terug op deze dag, waarbij veel ondernemers hun bedrijf en instanties hun vereniging in de schijnwerpers konden zetten. Maar weinig inwoners in Haarle wisten dat dit kleine dorp zo groot kon zijn. De saamhorigheid tussen de ondernemers is hierdoor zeker gegroeid en de HOV heeft een grote groei qua leden gemaakt. van 39 naar 55 leden en de club is nog steeds groeiende. Ook hebben veel bedrijven baat gehad bij deze dag qua opdrachten.”

“‘Wat men in eigen dorp kan halen, haalt men elders niet’, deze gedachte is toch wat meer doorgedrongen. Al met al kijken we als commissie, terug op een zeer geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is. De plannen zijn er voor 2013. Maar als men denkt dat we nu stil zitten hebben ze het mis. Als commissie werken we achter de schermen al weer aan een nieuw jaarlijks 100% Haarle project. Hier kunnen we op dit moment nog niet te veel over vertellen, maar dat het weer wat bijzonders zal worden, dat is zeker.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.