Home / archiefcentraal / zeer geslaagde muzikale avond in haarle

zeer geslaagde muzikale avond in haarle

De muzikale avond die de Drumband Haarle heeft georganiseerd in de sporthal in Haarle is weer achter de rug en is goed verlopen. Bijna alle koren uit Haarle hebben hier aan meegewerkt.

De drumfanfare speelde drie nummers als opening, waarna het kinderkoor mocht optreden. Deze begon rustig met het nummer ‘do-re-mi’ uit de musical Sound of Music. Hierna mocht de jeugd van de drumband haar eerste solo-optreden ten uitvoering brengen en het Haarles volk laten zien wat ze ingestudeerd heeft. Het publiek stond verrast wat ze speelden en ze kregen dan ook een groot applaus.

Vervolgens was het seniorenkoor Laetare aan de beurt. Zij zong rustige maar gezellige nummers zoals de Zuiderzeeballade. Aansluitend bracht het jongerenkoor Rhythm of Faith nummers als ‘tegen de stroming in’. De swing bleef na de pauze in de zaal zitten vanwege de gospelgroep Sound of Joy. Het mannenkoor ‘oons tiedverdrief’ bracht nog meer sfeer met nummers als Mary Lou. Hierna mocht de drumfanfare zelf schitteren met nieuw ingestudeerde nummers. De fanfare bracht een nieuw nummer ten gehore met de titel ‘russian medley’, waarna de hele band los ging op ‘Flying express’.

Als afsluiting werd het Haarles volkslied ingezet waarbij iedereen uit volle borst meezong en er zelfs bij ging staan.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.