zaterdag open huis bij sinterklaas in heino

Sinterklaas en zijn Pietermannen houden zaterdag 28 november van 14.00 tot 16.30 uur open huis in het Pakhuis van Sinterklaas in Heino. De Goedheiligman roept alle kinderen in de omgeving op om de kleurplaten, die bij de winkeliers in Heino op te halen zijn, samen met een verlanglijstje in te leveren.

In het pakhuis worden de kinderen zaterdag vermaakt door de hulpieten. Ze mogen het verlanglijstje samen met de Sint in de computer typen en daarnaast krijgen de kinderen inzicht hoe de Pieten cadeaus inpakken. Natuurlijk worden er ook genoeg liedjes gezongen. Om de middag compleet te maken blaast Muziekvereniging Ons Genoegen sinterklaasmuziek door het centrum van Heino.

Gelukkig merkt Sinterklaas weinig van de kredietcrisis, geeft hulppiet Kim aan. “Van Sint kreeg ik opdracht om een A-locatie voor het Pakhuis te huren. Zo kwamen we weer uit op het pand aan de Munnikenhof, tussen Fleurissant en Marktzicht.” José Reuvekamp is benaderd om het Pakhuis te decoreren. “Gelukkig werken we al jaren prettig samen met de Heinose Winkeliers Vereniging (HWV)”, laat Kim weten. “Want samen hebben we ons uitgesloofd om er zaterdag een waar spektakel van te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.