workshop een feestelijke make up

Dorien’s Bruids Studio geeft vrijdag 11 december van 19.00 tot 22.30 uur een feestelijke make-up workshop in Wijhe. In de workshop make-up leer je stap voor stap de theorie en praktijk van visagie. Thema is ‘een feestelijke make-up’ en dat heeft natuurlijk alles te maken met de naderende feestdagen.

Alle stappen worden voorgedaan en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag. De workshop zelf duurt twee uur, daarna wordt van iedereen persoonlijk een foto gemaakt. Föhns, krultang, stijltang en haarlak zijn beschikbaar.

Deelname kost 23,50 euro per persoon. Aanmelden kan via info@bruidsstudio-dorien.nl of 06-13 55 39 52.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.