wind en regen tijdens winterfair op de haere

De Winterfair op landgoed de Haere in Olst is zaterdagmiddag voor een groot deel in het water gevallen. Burgemeester Ton Strien had de fair aan het begin van de middag nog met veel enthousiasme geopend, maar al gauw werd duidelijk dat de weergoden zaterdag de overhand zouden hebben. Toch kwamen er genoeg bezoekers op de fair af en was de stemming, ondanks het slechte weer, positief.

Bezoekers konden zich zaterdag in een grote tent tegoed aan allerlei stands met veelal kerstspullen. Buiten kon men zich opwarmen bij de heerlijke vuurkorfen, terwijl het restaurant binnen geopend was om even lekker bij te komen. Bij het kasteel stonden twee lama’s en de scouting was hout aan het hakken. Er was een demonstratie van sledehonden en ruim vierhonderd zangers en zangeressen verleenden hun medewerking aan de fair. Ook toneelgroep Herman Heyermans presenteerde zich op ludieke wijze.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.