win vrijkaarten voor bedrog in hoftheater

En jij kunt daar gratis bij zijn. Het Hoftheater geeft namelijk twee vrijkaarten weg.

In de voorstelling ‘Bedrog’ bedriegt iedereen elkaar. Een vrouw gaat vreemd met de vriend van haar man. Haar echtgenoot weet er van maar zwijgt. Als jaren later uitkomt dat hij wist van het overspel, voelen zowel de overspelige vrouw als haar minnaar zich bedrogen door zijn zwijgen. Rick Engelkes, Bastiaan Ragas en Saskia Temmink zijn de acteurs die de verwikkelingen in dit intrigerende relatiedrama met veel gevoel én humor neerzetten. Voor iedereen die houdt van vlot en modern toneel.

Om in aanmerking te komen voor twee vrijkaarten stuur je uiterlijk donderdag 3 december (naar info@hoftheater.nl) het antwoord op de volgende vraag: Door welke soapserie werd Rick Engelkes een bekende Nederlander? Je ontvangt uiterlijk vrijdag 4 december bericht of je gewonnen hebt of niet.

Wil je niet meedoen aan de prijsvraag, maar wel graag bij de voorstelling op 8 december aanwezig zijn? Dat kan, want er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl of ga langs bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.