Home / archiefcentraal / win twee vrijkaarten voor eric van sauers

win twee vrijkaarten voor eric van sauers

Eric van Sauers komt zaterdag 14 november naar het Hoftheater voor een try-out van zijn nieuwe voorstelling ‘Ridder’. En jij kunt daar gratis bij zijn. Het Hoftheater geeft namelijk twee vrijkaarten weg.

Van Sauers lanceerde zichzelf rechtstreeks vanuit het stand-up comedy gezelschap ‘De Comedytrain’ het cabaretfestival Camaretten in. Dat hij in 1997 glansrijk won. Er volgde een reeks succesvolle programma’s zoals ‘De Ware Liefde’ en ‘Smulpapen’. Met zijn programma ‘Eric van Sauers Liegt’, won hij zelfs de Neerlands Hoop, dé cabaretprijs van de VSCD.

Op www.hoftheater.nl vind je meer informatie en filmpjes van Eric van Sauers. Om in aanmerking te komen voor twee vrijkaarten stuur je voor vrijdag 6 november (naar info@hoftheater.nl) het antwoord op de volgende vraag: In welk jaar won Eric van Sauers de Neerlands Hoop? Je ontvangt uiterlijk maandag 9 november bericht of je gewonnen hebt of niet.

Wil je niet meedoen aan de prijsvraag, maar wel graag bij de voorstelling op 14 november aanwezig zijn? Dat kan, want er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.hoftheater.nl of ga langs bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt in Raalte.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.