wie volgt miss maaike op als goudhaentje

Burgemeester Piet Zoon maakt op maandag 4 januari 2010 bekend wie Maaike Heethaar gaat opvolgen als het Goudhaentje van de gemeente Raalte. Miss Maaike zette de gemeente vorig jaar landelijk op de kaart en dat is precies het idee van de verkiezing. Welke persoon of groep personen heeft een prestatie geleverd die de gemeente Raalte landelijk op een bijzondere en positieve manier op de kaart heeft gezet? Die persoon kan benoemd worden tot Goudhaentje.

Er gebeuren zoveel dingen in de gemeente Raalte waarmee het nieuws wordt gehaald. Soms negatief, maar vaak ook positief. Het zijn vooral de positieve punten in onze gemeente, waar nog te weinig bij stil wordt gestaan. Het lijkt wel alsof de burger deze positieve dingen als vanzelfsprekend ziet. Dat zijn ze niet, we mogen daar best trotser op zijn. Door jaarlijks één of meerder mensen te benoemen tot Goudhaentje van het jaar, wil de gemeente laten zien dat ze erg trots is op en respect heeft voor wat deze mensen hebben gepresteerd.

Ken je iemand die in aanmerking komt voor de titel van Goudhaentje 2009, laat het dan weten. Om iemand te nomineren kun je het nominatieformulier invullen op staging2.raalte.nl. Je kunt het formulier ook afhalen bij het gemeentehuis. Ook in het Weekblad voor Salland staat een formulier dat je kunt uitknippen en opsturen. Een jury onder leiding van burgemeester Piet Zoon zal alle nominaties beoordelen en één of wellicht meerdere personen uitroepen tot Goudhaentje van 2009.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.