westrijd van de week balkbrug sdol

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de zesde klasse tussen Balkbrug en SDOL. Laatstgenoemde mag zich na afgelopen speelronde weer de trotse koploper noemen. De Luttenbergers wonnen zelf zeer eenvoudig van RKSV en zagen concurrent Ulu Spor verliezen bij Vilsteren. Dat wordt voor Balkbrug, dat laatste staat en pas één keer wist te winnen, dus een loodzware opgave. Wat wordt de uitslag zondag?

iconBalkbrugSDOLicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 22 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.