Home / archiefcentraal / wereldwinkel wederom beste winkelketen

wereldwinkel wederom beste winkelketen

Voor de derde keer hebben de Wereldwinkels in Nederland de publieksprijs voor Beste Winkelketen in de categorie cadeauwinkel in de wacht gesleept. In de verkiezing telde niet alleen het aantal stemmen (zoals in voorgaande jaren), maar ook de beoordeling die het publiek gaf. Het publiek gaf gemiddeld een 8,2 voor de sfeer in de winkel.

De verkiezing als Beste Winkelketen werd woensdag gevierd op de jaarlijkse vrijwilligersavond van de Wereldwinkel Olst. Alle aanwezige vrijwilligers werden in het zonnetje gezet en kregen een lintje uit naam van minister Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking. Hij wilde daarmee het belang van de Wereldwinkel en de vele uren vrijwilligerswerk die in wordt gestoken mee onderstrepen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.