weerbaarheidtraining ik ben ik groep 5 en 6

Wil je meedoen met de weerbaarheidtraining van Landstede Welzijn Olst-Wijhe voor groep 5 en 6? Dan moet je snel zijn, want beide groepen zitten al bijna vol!

Landstede Welzijn Olst-Wijhe heeft in samenwerking met Energy-Motion uit Deventer de training opgezet om de sociale emotionele vaardigheden bij kinderen uit groep 5 en 6 van het basisonderwijs te versterken. Door middel van sport- en spelsituaties, rollenspellen, drama oefeningen, psycho fysieke oefeningen en (huiswerk)opdrachten leren kinderen hun eigen competenties kennen en versterken. Ook leren ze verschillende manieren om te handelen in conflictsituaties.

De training begint op dinsdag 5 januari van 16.15 tot 17.15 uur voor kinderen uit groep 5 en van 17.45 tot 18.45 uur voor de kinderen uit groep 6. In totaal zijn het 8 lessen, 1 ouderavond en 1 oudereindgesprek. De cursus wordt gegeven in het speellokaal van Willibrordschool aan de Phoenixhof 1 in Olst. De eigen bijdrage voor de cursus is 75 euro.

Voor meer informatie of om je op te geven kun je bellen naar 0570562529 of mailen naar welzijnolstwijhe@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.