wedstrijd van de week lettele raalte

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de vijfde klasse tussen Lettele en Raalte. Zowel Lettele als Raalte is de competitie goed gestart en beide teams gaven zondag nog aan in goede vorm te zijn. Lettele wist met maar liefst 0-3 te zegevieren op bezoek bij Deventer, terwijl Raalte drie punten overhield na een enerverend thuisduel tegen Davo. Tot dusver haalden de Raaltenaren vijftien punten, Lettele ééntje minder. Wat wordt zondag de uitslag?

iconLetteleRaalteicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 8 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.