Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week lemelerveld heeten

wedstrijd van de week lemelerveld heeten

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de derde klasse tussen Lemelerveld en Heeten. Heeten mag zich na een klinkende 5-0 thuiszege mede koploper noemen in de derde klasse. De ploeg van Wim Balster voetbalde twintig punten uit negen duels bij elkaar. Lemelerveld, de thuisploeg zondag, draait vooralsnog een neutraal seizoen. De formatie van Jan Oosterwijk staat achtste, op zeven punten van Heeten. Wat wordt zondag de uitslag?

icon Lemelerveld Heeten icon
[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 15 november 14.00 uur zijn geldig!

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.