wedstrijd van de week kcvo lemelerveld

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de derde klasse B tussen KCVO uit Vaassen en Lemelerveld. Twee ploegen die op het eerste gezicht nauwelijks voor elkaar onder lijken te doen. KCVO behaalde tot dusverre vijftien punten uit tien wedstrijden, terwijl Lemelerveld dertien uit negen scoorde. Het treffen tussen beide teams stond aanvankelijk voor afgelopen zondag geprogrammeerd, maar door de regenval in Vaassen werd het duel afgelast. Wat wordt de uitslag zondag?

iconKCVOLemelerveldicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 29 november 14.30 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.