volledige metamorfose nienke en rianne

De dames werden uitgebreid in het zonnetje gezet en in de watten gelegd naar aanleiding van de Meidenverwendag van Landstede Welzijn op donderdag 22 oktober.

Die verwendag in het Annahuis in Raalte stond in het teken van de mode met een beautyfarm, danszaal, catwalk en tattooshop. Geheel behorend bij het thema was de prijs die het winnende tweetal na afloop van de verwendag in ontvangst mocht nemen, een metamorfose van Hairstyling Mariël en Zapp. Een volledige remake van Nienke en Rianne. En zeg zelf, het resultaat mag er echt wel wezen. De foto’s zijn gemaakt door Ilse de Vries.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.