Home / archiefcentraal / voetballers heino c3 de terechte kampioen

voetballers heino c3 de terechte kampioen

Mede dankzij een 16-0 thuisoverwinning op HHC, hebben de voetballers van Heino C3 hun kampioenschap uitgebreid kunnen vieren. Opmaat voor de klinkende zege, vorige week zaterdag alweer, was een bezoek aan de wedstrijd Nederland-Paraguay (0-0). Daar zagen de jongens van Heino hoe het werkt om de ‘nul’ achterin te houden, en dus deden ze dat ook.

Heino werd vorige week zaterdag, op een mooie herfstdag, aangemoedigd door vele fans en familieleden. Er werd fel gestart en dit resulteerde snel in een 2-0 voorsprong. Geen kans werd weggeven en gestaag werd de voorsprong uitgebouwd naar een flinke 16-0. Het kampioenschap was daarmee een feit. Met de platte wagen werd vervolgens een rondrit door het dorp gemaakt, waarna het feest werd afgesloten met patat bij Marktzicht. Grote klasse jongens!

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.