vliegerpiet dag voor intocht nog spoorloos

Sinterklaas, die zaterdag weer voet aan Nederland zal zetten, is bezorgd. Een dag voor de intocht is Vliegerpiet namelijk nog steeds spoorloos. Niemand heeft hem nog gezien, sinds hij met stormachtig weer is gaan vliegeren. Als hij werkelijk door de wind in de lucht is getrokken, dan kan hij inmiddels overal uithangen. Een groot probleem dus, want de Sint wil zaterdag tijdens de intocht in Raalte graag met volledige bemanning aankomen.

Al weken slaapt Sinterklaas slecht door de verdwijning van Vliegerpiet, misschien wel zijn favoriete knecht. Het zou toch wel heel fijn zijn als die zaterdagmiddag tijdens de intocht weer terecht is, dus worden alle kinderen nog één keer opgeroepen om goed in alle hoeken en gaten naar Vliegerpiet te zoeken. Zodat de goedheiligman uiteindelijk in Raalte rustig kan slapen. Dat doet hij de komende weken in zijn huisje aan de Herenstraat, naast VIF en de Fotograaf. De Pieten zijn al druk bezig geweest om er weer een knus huisje van te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.