vierkante meters en nieuwe look voor lookx

Beauty- en kapsalon Lookx aan de Korenstraat in Raalte heeft een stijlvolle, maar vooral ook praktische metamorfose ondergaan. Een aanbouw aan de achterkant van het pand heeft een nieuwe, afgesloten ruimte voor schoonheidsbehandelingen opgeleverd. “Klanten kunnen nu écht in alle rust genieten van een massage of gezichtsbehandeling”, vertelt eigenaresse Kyra Diender.

In 2008 startte Kyra met haar beautyconcept Lookx. “Een succes vanaf dag één”, vertelt Kyra trots. “Vooral onze openingstijden, dagelijks van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur, blijken voor veel klanten een echte uitkomst. En gratis parkeren voor deur, waar vind je dat nog in Raalte?”

De komst van kapster Marieke Haarman bij Lookx, afgelopen zomer, vroeg om meer vierkante meters werkruimte. Die zijn nu dus gerealiseerd. “We zitten ruimer in ons jasje en kunnen meer klanten tegelijk verwelkomen. Helemaal klaar voor de feestdagen dus”, aldus Kyra. “Marieke is ook een echte aanwinst. Samen kunnen we ons complete beautyconcept nog beter in de markt zetten.”

In het nieuwe jaar feest Lookx trouwens nog even door met een speciale actie ter ere van de verbouwing. Wie in januari of februari 2010 voor vijftig euro of meer besteedt, mag gratis zijn of haar wenkbrauwen laten epileren. Maak een afspraak (0572-850415) of kom langs bij Lookx aan de Korenstraat 27 in Raalte, naast de watertoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.