veenhuis verkoopt de voederwinningstak

Veenhuis Raalte verkoopt alle ontwerpen, patenten en producten voor ruwvoerwinning aan Kverneland, die deze productlijn zal gaan voeren onder de naam Vicon en Kverneland Taarup. Dat valt te lezen op Boerderij.nl.

De nieuwe productreeks wordt geïntegreerd in de Kverneland Group. De opraap- en dubbeldoelwagens vormen een aanvulling op het huidige productassortiment van Vicon. Veenhuis kiest nu voor een volledige focus op productontwikkeling, productie en internationale distributie van alleen mestverwerkingsmachines. Ongeveer 85 procent van de huidige afzet van Veenhuis bestaat uit machines voor het uitrijden en transporteren van mest. In de periode 2010 en 2011 zullen de producten in opdracht van Kverneland nog door Veenhuis worden geproduceerd. Veenhuis zal de levering van onderdelen en servicewerkzaamheden aan haar bestaande klanten voortzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.