travel 2 explore presenteert nieuwe tocht

Reisbureau Travel 2 Explore verzorgt zondagmiddag 15 november weer een presentatie in het American Motorcycle Museum (AMM) in Raalte. Travel 2 Explore is gespecialiseerd in de organisatie van trektochten en reizen op de motor. In het AMM staat een tocht op de Harley Davidson door zuidwest Amerika centraal.

Travel 2 Explore zegt geen reizen te verkopen maar ervaringen. Als je op een motorreis van Travel 2 Explore mee gaat, is het niet alleen belangrijk om een motorrijbewijs te hebben maar zeker ook een flexibele instelling. De kleine groepen van tussen de acht en twaalf rijders (afhankelijk van de bestemming) rijden namelijk door onherbergzame gebieden als bijvoorbeeld de Himalaya en de Andes, waarbij het meer dan eens voorkomt dat de route door de lokale (weers)omstandigheden veranderd wordt. Het is dan aan de gids en de groep en het gezonde verstand om veilig het hotel voor die avond te bereiken.

Naast motorreizen organiseert Travel 2 Explore ook tochten naar onder andere Groenland, IJsland, Ecuador en Oeganda. Voor alle informatie en opgave voor de presentatie in Raalte kun je kijken op staging2.travel2explore.nl of bellen naar 0346-769003.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.