trailer trash tremblers in taveerne tivoli

De formatie Trailer Trash Tremblers treedt zaterdag 28 november op in Taveerne Tivoli in Raalte. Deze uit vier man bestaande band uit Twente en de Achterhoek brengt een luidruchtige mengelmoes van country, southern rock, hillbilly en punk.

Alsof Lynyrd Skynyrd, Johnny Cash, Hank Williams en Motörhead met elkaar in de oefenruimte zijn beland. Zelf noemen ze die cocktail ‘Countryfueled rock’n roll’. De band is in januari 2006 van start gegaan en in mei 2007 verscheen al hun debuutplaat. Deze vier heren, denk cowboyhoeden, denk lange haren en denk bakkebaarden, hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in andere bands. Aanvang is om 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.