Home / archiefcentraal / thomas kodden krielenprins 2009 2010

thomas kodden krielenprins 2009 2010

De carnavalsmiddag begon met het afscheid nemen van Prins Cas de Eerste. Hij vond het afgelopen jaar een heel mooi jaar en als dank dansden ‘zijn’ dansmariekes nog eenmaal voor hem. En natuurlijk kreeg Cas ook de tijd om zijn ouders te bedanken voor hun steun. Daarna was het tijd voor alle kandidaten om zich voor te stellen via vragenrondes. Verder stonden er voor de grote strijd meerdere spelletjes op het programma.

De jury (Prins Wim Rabelink, Remco Poppe en Jose Maatman) had er een zware kluif aan. Na lang beraad koos de jury voor Thomas Kodden als nieuwe Krielenprins. Met een grote polonaise werd de middag feestelijk afgesloten.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.