theeproeverij bij elferink mode in wijhe

Wil je wel eens uitleg krijgen over heel veel verschillende soorten thee en misschien ook een kopje proeven? Dan moet je naar Elferink Mode in Wijhe. Op zaterdag 14 november komt Wilma Yntema namelijk naar Elferink Mode. Zij is eigenaresse van theespeciaalzaak ’t Konkeltje uit Zwolle.

Vroeger was een konkel een koperen ketel waarin water werd verwarmd in het fornuis. Als het water kookte was het konkeltijd. Tegenwoordig is ’t Konkeltje de naam van een theespeciaalzaak aan de Dijkstrastraat 3 in Zwolle.

Als je interesse hebt, ben je van harte welkom om op 14 november van 12.00 tot 16.00 uur thee te proeven bij Elferink Mode in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.